19:05 – Smola & Hrušky

Youtube / oficialní TV kanal (více než 15 000 000 zhlednutí): http://youtube.com/smolaahrusky/

Facebook / oficialní FB profil (více než 50 000 fanoušků): http://facebook.com/smolaahrusky

Kapela Smola a Hrušky je na scéně 20 let. Kapela pochází a žije ve Spíšské Nové Vsi a v Popradu. Za celou svojí existenci si kapela vybudovala pozici slovenské reggae-punkové jedničky, která vyniká energickou koncertní show a je zárukou kvalitního koncertního vyžití a párty. Styl, který pojmenovali hudební kritici je barevnou směsí reggae, punku, ska, rocku a popu s vlastním hudebník charakterem okořeněná veselými vtipnými texty.

diskografie / 7 alb a 2 dvd:
Jesen 2003
Na Chate 2005
Kamen Papier Noznice 2009
Lajfka 2010
13 Zivotov / Live in Topfest 2010 (DVD)

Palec hore 2012

Best On 1997 – 2015

Unplugged Live in Spisske divadlo 2016 (CD/DVD)

Ciernobiely 2017

Kapela má odehraných více než 1000 koncertů včetně Polska a České republiky, čím se zařadila mezi koncertně nejhranější kapely na slovenské hudební scéně.

Momentálně je jednou z nejsilnějších klubových a festivalových kapel na Slovensku.